Contact

Ons kantoor is gevestigd in het duurzame bedrijven concept de Groene Bocht in Amsterdam. U bent van harte welkom voor een kopje duurzame maar vooral heerlijke koffie! 

Avance

De Groene Bocht 2
Keizersgracht 452
1016 GD, Amsterdam

Nederland

Tel: +31(0)20 620 77 05

 

Met de auto

Met het openbaar vervoer

CO2 neutraal vervoer

 

Volg naar Amsterdam de RING WEST. Neem afslag OSDORP CENTRUM (s106). Volg de richting CENTRUM tot het Surinameplein. Ga op dit plein rechtdoor en hou de linker rijbaan aan om na de brug linksaf te slaan naar de Overtoom. Sla aan het einde van de Overtoom linksaf, de Nassaukade op. Sla na ongeveer 1 kilometer rechtsaf de De Clerqstraat/Rozengracht op en volg deze. Na de Rozengracht volgt de Raadhuisstraat, sla dan rechtsaf op de Keizersgracht. Na ongeveer 750 meter ziet u ons witte kantoorgebouw aan uw rechterhand op nummer 452.

Parkeren op de grachten is mogelijk, maar niet gratis. Hou er bovendien rekening mee dat u waarschijnlijk tijd nodig heeft om een parkeerplek te vinden.

Vanaf Amsterdam Centraal kunt u tram  nummer 1,2 of 5 nemen (respectievelijk in de richting van Osdorp de Aker, Nieuw Sloten, A’veen Binnenhof). De trams vertrekken ongeveer om de 5 minuten. Stap uit bij de vijfde halte (Keizersgracht). Vanaf hier is het ongeveer twee minuten lopen langs de Keizersgracht naar nummer 452, een wit gebouw aan uw linkerhand (Groene Bocht 2).

U kunt vanaf Centraal Station ook lopen. Ga het station uit bij het Stationsplein en loop rechtdoor via het Damrak. Na ongeveer 5 minuten bent u op de Dam. Steek het plein over en neem de straat links van het Paleis op de Dam (Paleisstraat). Volg de Paleisstraat rechtdoor tot u op de Singel bent (onderweg steekt u de Nieuwezijds Voorburgwal en Spuistraat over). Sla op de Singel linksaf en volg de Singel tot aan de Wijde Heisteeg (ongeveer 500 meter). Ga hier rechtsaf de brug over en loop rechtdoor via de Wijde Heisteeg en Huidenstraat naar de Keizersgracht (u steekt hierbij de Herengrachtover). Over de brug slaat u linksaf. U vindt ons kantoor aan uw rechterhand in het witte gebouw op nummer 452 (Groene Bocht 2).